01 de novembre 2013

PIXRL un Photoshop on line: la vareta màgica per eliminar el fons d'una imatge



PIXRL és un editor online què funciona d'una manera molt similar al Photoshop amb l'avantatge que no cal tenir cap programa instal·lat a l'ordinador i que com a conseqüència ens permet treballar des de qualsevol ordinador que tinguem a l'abast.
Us recomanem que aneu fent pràctiques, explorant i mirant les possibilitats que ens presenta aquest aplicatiu. Us anirà molt bé per preparar les imatges abans de inserir-les a una presentació. De ben segur que us queden més professionals.

Per a què aneu aprenent el seu funcionament us deixem amb un vídeo tutorial on ens expliquen com podem treure el fons d'una imatge, la qual cosa és molt dificil sobretot si el fons de la presentació és mot fosc o negre, colors que remarquen totes les imperfeccions del contorn, cal que ens quede ben polit .
La vareta màgica és la clau, una eina que ens serveix per seleccionar trossos d'una imatge que tinguin el mateix color, juguem amb la "tolerància" si l'augmenten ens amplia la gama de colors similars i ens els selecciona, com més petita més es limita a seleccionar el color pràcticament igual al del punt on hem clicat. Recordeu, la imatge cal guardar-la en *png, mai en *jpg.

Aquest vídeo està realitzat per Gonzalo Álvarez Marañón, ja us en parlat en alguna altra ocasió i també recomanat el seu blog "El arte de presentar".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada