06 d’octubre 2013

Presentacions animades: PowToon



El passat 26 de juny a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament de les Terres de l'Ebre, va tenir lloc la "Jornada de Bilioteques escolars a les Teres de l'Ebre" el tema d'aquesta jornada era "Cap a una Biblioteca 2.0 integrada a l'entorn".
 Nosaltres vam estar invitats a presentar el "Bloc de la Bilio". Per fer la xerrada vam editar una presentació amb el powerpoint, però també en vam preparar una altra de més curta durada  com a introducció al tema, la vam fer amb PowToon, una eina on line que ens permet fer presentacions animades.

La voleu veure?. Aquí la teniu.



Divertida, no?

Bé, aquesta eina poder no és molt útil per presentar tot un tema o treball però sí per a alguna activitat concreta del treball que esteu fent, recordeu, així ho vam fer nosaltres.

  • Per entrar a la pàgina cal registrar-se, però si teniu un compte de Facebook també podeu entrar amb aquest conte.
  • Cliqueu "start" i podreu escollir la categoria de presentació i després una plantilla, sempre teniu l'opció d'optar per una plantilla en blanc.


  • S'obrirà l'editor, mireu-lo, té quantitat d'estils, imatges, efectes, formes, marcadors... i fins i tot podeu posar música i/o enregistrar la vostra veu. També podeu pujar les vostres imatges.

  • Aneu jugant i fent proves per explorar totes les possibilitats. 
  • Recordeu de tant en tant de desar.

  • Quan hem acabat ho podem exportar al you tube fins a 30 en la versió debades, també ens dona l'embed per publicar al bloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada