06 d’octubre 2013

Un treball de cerca? Com?


Heu de fer un treball de cerca i no sabeu com?
Mireu detingudament aquesta presentació i sabreu els passos que cal seguir i el que cal tenir en compte a cada pas.

Powered by emaze

Ho heu entès? Si teniu algun dubte pregunteu al vostre professor/a, de moment però...segur que més avant us en sortireu sols, sí sols..

Per què? Fàcil, aquest bloc us ajudarà, ara l'estem començant però si li aneu fent un seguiment veure-ho, que de mica en mica anirem afegint entrades que clarificaran, concretaran, ampliaran i il·lustraran tot el que acabeu de llegir. Aquest és el principal objectiu d'aquest bloc, ajudar-vos a "aprendre a aprendre", guiar-vos, amb la intenció que al final del camí, sigueu capaços de resoldre qualsevol problema o tasca que se us encomani, que us convertiu en grans investigadors i que això us serveixi en el futur per ser competents informacionalment i poder aplicar-ho en qualsevol situació de la vostra vida adulta.


Aquesta presentació està feta amb EMAZE, en aquest lloc podeu fer presentacions on line d'una manera fàcil i divertida que després us podreu descarregar i utilitzar per explicar-ho a classe, podeu posar-hi imatges i vídeos, i el que és més important, si esteu treballant en grup podeu inscriure tots els membres dels grup com a col.laboradors i i així qualsevol membre pot fer les modificacions que calguin des de casa.
Aquest imatge l'hem cercada a http://www.freepik.es/, les que hi ha a la presentació també, adoneu-vos que a la última diapositiva ho citem.
Guardeu aquest adreça us serà útil en els vostres treballs allí hi pots trobar fotos, il.lustracions, PSD i vectors gratis.

Per conèixer eines i fonts de cerca, i també estràtegies per utilitzar-les cal mirar"Aprenem a cercar"


Si voleu saber com organitzar la informació que recolliu trobareu recursos a "Tractem la informació"
A "Expliquem el que hem après" trobareu més idees per presentar el vostres treballs, escolliu la que se us adapte més segons el tipus de treball.Ànims i bona feina!

 

NO OBLIDEU MARCAR AQUEST BLOC COM A PREFERIT AL VOSTRE NAVEGADOR HABITUAL 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada