07 d’octubre 2013

Smore, una nova eina per crear publicacions web

Heu de presentar un treball en forma de pàgina web? Smore és l'eina ideal, una manera de crear fulletons o pagines web fàcil i ràpida. 

Us servirà per a qualsevol matèria.

Com utilitzar-la:

  • Registrar-se
  • Entrar i escollir plantilla segons el treball que heu de fer, també podeu utilitzar plantilles en blanc i fer el vostre propi disseny.

  • A la part inferior veureu totes les coses que podeu posar
Text, imatges, esdeveniments, àudio (cal que sigui de SoundCloud), enllaços, qüestionaris (cal que siguin de Wufoo), títols, galeria d'imatges, perfil, vídeos (cal que siguin de Youtube, Vimeo y Viddler).


  • Podeu jugar amb el fons, dissenys, fonts, colors...
  • Quan l'acabeu el podeu enviar per mail als vostres companys/es i també el podrem insertar al Bloc del Centre.


 Quins treballs podeu fer?

  •  Ja hem dit que ho podeu utilitzar en qualsevol matèria i també en qualsevol classe de treball que us hagin encomanat, és una eina molt versàtil, des de qualsevol treball que podríeu fer al quadern fins a treballs en el quals necessiteu incloure, no només imatges sinó també vídeo i/o àudio, anunciar esdeveniments del centre (sortides, festes, concursos...), publicació de revistes digitals amb tots els treballs dels vostres companys...
  •  El vostre professor/a també ho pot utilitzar per la creació d'unitats didàctiques, propostes d'activitats, explicacions de tasques, tutorials...

Aquí sota us deixem un exemple del que es pot fer amb Smore, en aquest cas l'hem utilitzat per crear un fulletó per recomanar llibres "Llibres que parlen de llibres", i així crear una guia  de lectura que hem publicat al Bloc de la Biblio.

Mireu-lo! segur que us encanta!

 

I ARA PRACTIQUEU

Us esteu morint de ganes per provar-ho? Sí.... Doncs vinga... entreu, registre-us, i... jugueu una estoneta..
Mentre ho feu, per què no aprofiteu el temps i  creeu un esdeveniment?, aviat serà Tot Sants i al centre celebrarem la Festa de la Castanyada i Haloween... ANUNCIEU-LA
Envieu els vostres enllaços al mail de la biblioteca, biblioteca.danielmangrane@gmail.com, ens els mirarem i després entre tots en podem escollir un per publicar al bloc i anunciar aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada